Në zyret e Odës së Afarizmti të Kosovës janë pritur drejtuesit e biznesit të produkteve kompjuterike Startech, Fitore Mataj dhe Fidan Mataj.

Palët diskutuan rreth mundësive të bashkëpunimit me qëllim të largimit të pengesave të cilat po iu shfaqen bizneseve gjatë veprimtarisë së tyre.

Tani e tutje Startech do të jetë pjesë e bizneseve të tjera anëtare në #OAK.

Për më shumë rreth Startech klikoni në: 
https://www.facebook.com/startechshpk/

Shpërndaje: