Odës së Afarizmit të Kosovës i shtohet dhe një anëtar!

Duke parë punën e vazhdueshme Odës së Afarizmit të Kosovës (OAK) me qëllim të mbrojtjes së interesave të biznesit, e në veçanti angazhimet e fundit për biznesin e gurthyesit, z. Xhevdet Çallaku, pronar i “DIABAS” Kaçanik vendosi t’i bashkohet kësaj shtëpie të biznesit. z.Çallaku vlerësoi lartë punën e Odës dhe njëkohësisht shprehu gatishmërinë për të […]

OAK përshëndet vendimin për  kthimin në rishqyrtim të Ligjit për Shoqëritë Tregtare

Komunikatë për media   Oda e Afarizmit të Kosovës përshëndet vendimin e Presidentit të Republikës  së Kosovës për  kthimin në rishqyrtim të Ligjit për Shoqëritë Tregtare, të miratuar më 15 mars 2018 në Kuvend. OAK ka reaguar menjëherë pas miratimit në kuvend të nenin 34 pika 2, ku i obligon bizneset private dhe Shoqëritë Tregtare  që të kenë 40 % gra […]

Këshilltari i Ministrit të MASHT, Baton Dushi zhvillon takim me OAK-un

Këshilltari i Ministrit të Ministrisë së Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi, Baton Dushi ka vizituar sot oak-un ku është mirëpritur nga Kryetari i Bordit të Oda e Afarizmit të Kosovës, Skender M Krasniqidhe Drejtori Ekzekutiv, Ismet Mulaj. Bashkërendimi i aktiviteteve dhe mundësia e bashkëpunimit mes oak-ut dhe MASHT-it, ka qenë qëllimi i këtij takimi. Kryetari i bordit të OAK-ut Skender M […]