Kosovo Metals Group JSC anëtari më i ri në OAK

Misionit të Odës së Afarizmit të Kosovës i është bashkuar edhe kompania gurëthyese Kosovo Metals Group JSC. Bahri Hyseni, pronar i kompanisë Kosovo Metals Group JSC, është mirëpritur nga Kryetari i bordit Skender Krasniqi, anëtari i bordit Hysni Zogaj dhe koordinatorja Donika Gashi. Me rastin e nënshkrimit të bashkëpunimit me OAK-në, z.Hyseni, ka adresuar problemet […]

OAK ndërmjetëson aksionin e dhurimit të gjakut për anëtarin e saj HIB Petrol

Një tjetër aktivitet është organizuar nga Oda e Afarizmit të Kosovës, ku me këtë rast OAK ndërmjetësoi në organizmin e dhurimit të gjakut për anëtarin e saj HIB Petrol. Gjatë këtij organizimi përveç të punësuarve të kësaj kompanie, dhurimit të gjakut iu bashkua edhe kryetari i Bordit të OAK-së Skender Krasniqi. Oda e Afarizmit të […]

OAK viziton bizneset në Dragash

Përfaqësues nga Oda e Afarizmit të Kosovës (OAK) vizituan bizneset afariste në Komunën e Dragashit, ku u pritën nga disa biznese të kësaj komune të cilat ishin të organizuara në një shoqatë. Në këtë vizitë, u diskutua për sfidat e të bërit biznes në këtë zonë, dhe faktin se kjo zonë fatkeqësisht është shumë e […]

Oda e Afarizmit adreson problemet për të bërit biznes në Kosovë

Oda e Afarizmit të Kosovës (OAK) organizoi sot konferencën “Barrierat e të bërit biznes në Kosovë”, ku sipas drejtuesve të kësaj Ode, Kosova ende mbetet një nga vendet me më së paku investime në rajon. Kështu u tha sot në konferencën “Barrierat e të bërit biznes në Kosovë” të organizuar nga Oda e Afarizmit të […]

OAK: Taksa rrugore dëmton rëndë shkëmbimin tregtar

Udhëheqësit e Odës së Afarizmit të Kosovës (OAK) sot mbajtën një takim me Zv.Ministrin e Financave z. Hyzer Gashi, ku në këtë takim temë kyçe e diskutimit ishte shqetësimi lidhur me taksën rrugore të vendosur nga shteti Shqiptar. Gjatë këtij takimi u vunë në pah pasojat që mund të ketë ekonomia e përbashkët nga vendosja […]