Takimin e radhës OAK ka mbajtur me z.Virtyt Gjikolli pronar i Dolcetto Vjosa biznes që merret me prodhimin dhe shitjen e ëmbëlsirave.

Takimi kishte për qëllim që të informohen të dy palët për punën dhe aktivitetin e tyre, dhe diskutimi rreth arritjes së bashkëpunimit të përbashkët. Poashtu gjatë takimit u diskutua për dëmet që pandemia i ka shkaktuar bizneseve si dhe alternativat e rimëkëmbjes. Palët lanë të hapura mundësitë e bashkëpunimit në të ardhmen.