Biznesi tingon shpk me seli në Gjilan, i është bashkuar Odës së Afarizmit të Kosovës.

Rikujtojmë së kompania tingon shpk ofron produkte të ujësjellësit, kanalizmit, sanitari etj. Po ashtu përmban një asortiman të gjerë nga brendet më të njohura nga energjia elektrike, ujësjellësi, nxemje qendrore dhe sanitari.
Për më shumë: https://www.facebook.com/tingonshpk/

Shpërndaje: