Misionit të Odës së Afarizmit të Kosovës i beson edhe një biznes, këtë herë është dizajneria Flutura Dedinja me Besa Berisha, që të dyja pronare të Qendrës për Aftësim Profesional “Uni BB”.

“UNI BB” ofron zhvillim të njohurive dhe praktikim të shkathtësive profesionale në fushën e modës dhe rrobaqepësis, bazuar në standarde ndërkombëtare me Prof. Flutura Dedinja.

Deri më tani këtë qendër të aftësimit profesional janë trajnuar shumë femra, trajnimet që ofrohen nga “Uni BB” janë në disa qytete të Kosovës si: Prishtinë, Pejë, Prizren dhe Ferizaj.

OAK-u gjithmonë do t’ju qëndroj afër bizneseve të tilla që kanë si qëllim aftësimin e kuadrove të rinj për tregun e punës.

Për të parë punën e UNI-BB klikoni këtu👉
https://www.facebook.com/pg/qendraunibb/posts/?ref=page_internal