Vali Ranch Resort & Congress Center në Gjilan, anëtare e OAK, është një vend me pamje mahnitëse që ia vlenë të vizitohet.

Një ambient tejet komod, me një hotel luksoz dhe disa restorante romantike, salla dasmash, po ashtu posedon edhe salla për evente të ndryshme.

Bukurinë Vali Ranch Resort & Congress Center ia shton edhe hapësira për kalërim me kuaj.

Për tu informuar më shumë rreth Vali Ranch, mund të informoheni nëpërmjet faqes në Facebook