Pas takimeve të shumta me bizneset e sektorit të Minierave dhe Mineraleve e njëkohësisht angazhimeve të Odës së Afarizmit të Kosovës për përfshirjen e kërkesave të bizneseve në Projektligjin për Miniera dhe Minerale, “Galan” sh.p.k vendosi të i bashkohet OAK-së duke u bërë kështu anëtari më i ri.

z.Avdullah Azizi shprehu gatishmërinë të i bashkohet OAK-së në këtë rrugëtim, me bindjen që së bashku do të i arrijmë ndryshimet e kërkuara