Drejtori Ekzekutiv i Odës së Afarizmit të Kosovës, Ismet Mulaj priti në takim pronarin e “GET- Green Energy Technologies”, Visar M. Kelmendi të cilin e njoftoj për aktivitetet dhe misionin e OAK-së.

Në këtë takim u fol për mundësit e bashkëpunimit mes #OAK-së dhe “GET – Green Energies Technologies”, kompani kjo që mirret me energji të ripërtërishme.

Të dyja palët shprehen interesim për të punuar edhe më shumë në zhvillimin e këtij sekori në Kosovë.
Për t’u njohur me profilin e “GET – Green Energies Technologies”.

klikoni në këtë link 👉 http://get-ks.com/