Kompania Vellezerit e Bashkuar anëtare e OAK-së, bënë prodhimin e betonit, elementeve të betonit, rërës dhe zhavorrit për beton, asfalt dhe rrugë, sipas kërkesave teknike dhe Standardeve Evropiane.

Historia e kompanisë fillon në vitin 1972, katër vëllezërit-themeluesit (Bajram, Shaip, Xhelil, Xhevat Susuri) kishin investuar në një makinë për prodhimin e blloqeve të betonit. Aktiviteti afarist po rritej për çdo vit dhe një formë e re e ndërtimit kishte filluar të krijohej. Në vitin 1976 fillon sigurimi i lëndës së pare brenda veprimtarisë së kompanisë e cila i jep një qëndrueshmëri dhe stimulim të veçantë kompanisë.

Për më shumë rreth kompanisë Vellezerit e Bashkuar vizitoni linkun më poshtë : https://www.facebook.com/vellezeriteb/