Odës së Afarizmit të Kosovës (OAK) iu bashkua kompania Vëllezerit Hoti Shpk, me seli në Klinë.

Vëllezerit Hoti është fabrika për prodhimin dhe përpunimin e llamarinës e cila ofron mundësi për punimin e detajeve dhe finesave nga elementet e llamarinës për shtëpi banimi, objekte administrative, industriale e afariste.

Gjithashtu, Vëllezerit Hoti bënë realizimin e konstruksioneve metalike, mbulesës dhe fasadës me anë sandwich panelave.

Më shumë informacione rreth kompanisë në fjalë mund të gjeni duke klikuar linkun në vazhdim:

https://www.facebook.com/Vellezerithotishpk