Zyrtaret e #OAK-së mbajtën një takim njoftues në biznesin tregtar Averex shpk.

Në takim bashkëbiseduan për problemet e biznesit në fjalë e posaçërisht gjatë periudhës së pandemisë, se si ka ndikuar dhe si është bërë shkas për bizneset që të përballen çdo ditë me probleme për sigurimin e produkteve bazë. Ndër të tjera, në takim u prezantuan mundësitë e bashkëpunimit që i ofron Oda e Afarizmit të Kosovës. Averex shpk është biznes tregtar që cilësinë e lëndës së parë e merr nga Austria dhe në këtë formë mund të furnizoheni nga një vend i vetëm, pavarësisht së çfarë projekti ju hartoni dhe zbatoni, Averex shpk ju furnizon me gjithçka. Posedon një shumëllojshmëri të dekorit dhe natyrisht që gjenden në shumë fusha të jetës private dhe publike: në zyra, kuzhina, banjo, dhoma të ndejës dhe dhoma të fjetjës.Për më shumë vizitoni web faqën : https://www.facebook.com/averex.shpk