Zyrtarja për Marrëdhënie me Publikun në OAK, Doruntinë Gashi, ishte pjesë e programit të mëngjesit Emisioni “Sot” në Kohavision

Gashi foli për aktivitetet e Odës së Afarizmit të Kosovës, ndër të tjera përmendi Pushimin e Lehonsë që me ligjin aktual po diskriminohen gratë dhe si pasojë rrezikojnë të punësohen.

Më gjerësisht ndiqeni intervistën e përgatitur nga gazetarja Gresa Bajrami:

AKTIVITETETE ODËS SË AFARIZMIT TË KOSOVËS

Intervistë lidhur me Aktivitetet Odës së Afarizimit të Kosovës.

Posted by Emisioni "Sot" – Kohavision on E premte, 8 Nëntor 2019