Rrjetit të bizneseve anëtare në Odën e Afarizmit të Kosovës i’u shtua edhe biznesi “Bojku Hidraulik”, me seli në Pejë.

Gjatë takimit që përfaqësueset e OAK – së realizuan me pronarin Gazmend Bojku u diskutua për shërbimet që oda ofron për bizneset anëtare si dhe çështjet për të cilat jemi duke lobuar aktualisht.


Për më shumë, “Bojku Hidraulik” bënë shitjen e të gjitha llojeve të semeringave, gumicave, gypa hidraulike, pompa hidraulike dhe gjithashtu bënë edhe riparimin e servisimin e të gjitha makinave, makinerive dhe pjesëve hidraulike.

Më shumë informacione rreth kompanisë mund të gjeni duke klikuar linkun në vazhdim:

https://www.facebook.com/BOJKU-420844351619574