Intervista e Odës së Afarizmit të Kosovës (OAK), për T7 ku u fol për problemet e bizneseve vendore, problemet me infrastrukturën ligjore, peticionin për furrat e bukës dhe shumë çështje të tjera.

Në studio Kryetari i Bordit të Odës së Afarizmit të Kosovës (OAK), Skender Krasniqi dhe Zyrtarja Rreze Cana.

Në linkun më poshtë mund ta shikoni intervitën: