Intervista e Oda e Afarizmit të Kosovës, për RTK-në. Hamdi Malushaj, anëtar i bordit të OAK flet për klimën e rënd të të bërit biznes, problemet ligjore dhe mosfunksionimi i tyre, që si shkas i tërë kësaj vjen deri te falimentimi i bizneseve në Kosovë.

 

Intervista e Oda e Afarizmit të Kosovës, për RTK-në. Hamdi Malushaj, anëtar i bordit të #OAK flet për klimën e rënd të…

Posted by Oda e Afarizmit të Kosovës on E hënë, 10 Dhjetor 2018