Intervista e anëtarit të bordit të OAK-së, Hysni Zogaj për Koha Vizion (KTV).
Zogaj foli për aktivitet e Odës gjatë vitit 2018 dhe për 2 vjetorin e themelimit të Odës së Afarizmit të Kosovës.
 
 
Më poshtë mund ta shikoni intervistën e plotë.
https://www.youtube.com/watch?v=HopRmbXG3l0&fbclid=IwAR3LrTIsv4mkCYq7pqDRz7xVpViQLcUZIYeJku3zya0YSRqhrsZ85XxBwOU