Të nderuar qytetar të Republikës së Kosovës, Oda e Afarizmit të Kosovës ju uron Vitin e Ri 2019, plot mbarësi, shëndet, dashuri në familjet tuaja dhe suksese.

Për OAK-në, ky vit që po lëmë pas ishte mjaftë i suksesshëm, plot angazhime dhe përkushtim për bizneset dhe vendin, andaj besojmë fortë se edhe viti që po hyjmë, do të jetë i frytshëm dhe realizim i synimeve.

OAK do të vazhdoj të jetë krah i bizneseve, për mirëqenie dhe solidaritet.

Gëzuar2019!