Nënkryetari i Odës së Afarizmit të Kosovës, Arsim Selmonmusaj i ftuar në Rrokum TV, të flas për aktivitetet e OAK, çështjet e ngritura si dhe sukseset e planet e ardhshme të Odës.

Për më shumë, mund ta shikoni intervistën në linkun më poshtë: