Anëtari i Bordit të OAK-së, Hamdi Malushaj i ftuar në emisionin AKTUAL në RTK për të diskutuar për efektin e taksës së vendosur nga qeveria e Kosovës për mallrat e prodhuara në Serbi dhe Bosnje e Hercegovinë, për tenderin prej 23.5 milionësh të shpallur nga AQP-ja për furnizimin e institucioneve vendore me produkte nga Serbia si dhe për doganën e Kosovës të hapur në Durrës dhe për mundësinë që në mes Kosovës dhe Shqipërisë të ketë një zonë mini-Schengen.

Intervistën mund ta shikoni në linkun më poshtë:

https://www.facebook.com/rtklivecom/videos/1087817101398289/