Anëtari i Bordit të OAK-së, Hamdi Malushaj, në programin e mëngjesit të RTV21, Për ditë të mbarë – RTV21.

Malushaj foli për problemet me furrat e bukës dhe rekomandimet e nxjerra nga OAK.

Intervistën mund ta shikoni në liknun më poshtë: