Kryetari i Bordit të Odës së Afarizmit të Kosovës, Skënder Krasniqi, në emisionin 55 minuta në RTK duke folur për pagat minimale në Kosovë, dallimi me rajonin, papunësia dhe të tjera.

Më gjerësisht emisionin mund ta shikoni në linkun më poshtë:

https://www.facebook.com/rtklivecom/videos/vb.110299813858/417655655643693/?type=2&theater