Anëtari i Bordit të OAK Hysni Zogaj, i ftuar në programin ‘Pasdite’ në RTV Dukagjini

Anëtari i Bordit të OAK-së Hysni Zogaj, i ftuar në programin ‘Pasdite’ në RTV Dukagjini. 
Ligji për Pushimin e Lehonisë dhe numri i ulët i grave të punësuara në Kosovë në raport me rajonin, janë vetëm disa prej shqetësimeve që ka Oda e Afarizmit të Kosovës, e cila po vazhdon të ripërsërisë kërkesa ndaj institucioneve vendore që të përmirësohet kjo gjendje. Oda e Afarizmit të Kosovës ka kohë që është duke u marrë me çështjen e Pushimit të Lehonisë dhe ka përgatitur rekomandimet konkrete drejtuar institucioneve.

Më gjerësisht mund të ndiqni intervistën në linkun më poshtë të RTV Dukagjini nga minuta 16:16,me gazetaren Donika Hyseni:

Pasdite – 22.03.2019

Pasdite – 22.03.2019Ligji për Pushimin e Lehonisë dhe numri i ulët i grave të punësuara në Kosovë në raport me rajonin, janë vetëm disa prej shqetësimeve që ka Oda e Afarizmit të Kosovës, e cila po vazhdon të ripërsërisë kërkesa ndaj institucioneve vendore që të përmirësohet kjo gjendje. Oda e Afarizmit të Kosovës ka kohë që është duke u marrë me çështjen e Pushimit të Lehonisë dhe ka përgatitur rekomandimet konkrete drejtuar institucioneve. Për të folur më shumë për këto kërkesa sot kemi të ftuar Hysni Zogajn, i cili është edhe anëtar i bordit në Odën e Afarizmit të Kosovës.

Posted by RTV Dukagjini on E premte, 22 Mars 2019