Në zyret e Odës së Afarizmit të Kosovës u mirëprit Faton Maksuti pronar i biznesit Land Holding.

Ky takim ishte i karakterit njoftues mes të dy palëve dhe kishte për qëllim diskutimin e mundësive të bashkëpunimit reciprok.

Land Holding është kompani me seli në Ferizaj, eksportues 100% i lëkurave të kriposura të gjedhit.