Biznesi Kena Komerc i bashkohet rrjetit të bizneseve anëtare në Oda e Afarizmit të Kosovës, për të rrugëtuar bashkë në tejkalimin e barrierave të ndryshme dhe avancimin e tyre.

Kujtojmë se Kena Komerc funksionon tashmë disa vite duke ofruar shërbime të përpunimit të drurit dhe shitjen e aksesorëve për mobileri.