Academic Education Center Ks, anëtare e OAK-së tashmë dy vite, ofron shërbime të ndryshme siç janë trajnimet për menaxhim, shitje, ‘soft skills’, mbështetja e studentëve dhe pjesëmarrje aktive në komunikimin akademik efektiv.

Për më shumë rreth Academic Education Center Ks, vizitojeni linkun më poshtë.
https://www.facebook.com/academicenglishcenterks/