‘KosovaPress’ agjenci e lajmeve e shpejtë dhe e saktë, me seli në Prishtinë është anëtare e  OAK-së e cila ofron shërbimin e përditshëm të lajmeve (7 ditë në javë) nga Kosova, rajoni dhe bota, në fusha të ndryshme të veprimtarisë.

KosovaPress ka raporte bashkëpunimi të ndërsjella me agjenci lajmesh dhe rrjetin shumë funksional të korrespondentëve në Kosovë, Shqipëri, Maqedoni dhe Kosovën lindore ( Preshevë, Medvegjë dhe Bujanovc ).

Kujtojmë se KosovaPress oforn shërbimin edhe në gjuhën angleze që përfshin lajmet kryesore nga Kosova, tema, intervista etj.

Që të informoheni më shumë dhe nëse doni të dini më shpejtë dhe më saktë çdo gjë për Kosovën, vizitojeni uebsajtin www.kosovapress.com ose mund të vizitoni profilin e saj në Facebook https://www.facebook.com/kosovapress/