Qendren tregtare Agmia Center me seli në Gjilan e kanë vizituar përfaqësuese të Odës së Afarizmit të Kosvës të cilat u pritën në takim nga pronari Ahmet Demiri.

Ky ishte një takim i natyrës njoftuese ku palët shkëmbyen përvojat e tyre dhe shërbimet që ofrojnë dhe kështu u dakorduan të fillojnë bashkëpunimin.  

Kujtomë se Agmia Center është qendra e parë tregtare në qytetin e Gjilanit.