Anëtari më i ri në kuadër të Odës së Afarizimit të Kosovës (OAK) është biznesi Agrovizioni LLC, me pronar Rexhep Spahiu.

Biznesi Agrovizioni LLC, me seli në Lipjan, merret me kultivimin e pemëve dhe perimeve, të cilat përveç në tregun vendor, falë punës dhe seriozitetit të treguar me shumë sukses ka arritur t’i eksportoj edhe në tregun ndërkombëtar

Për më tepër, Agrovizioni LLC është kompani prodhuese vendore e cila synon të vazhdoj me zgjerimin e veprimtarisë.

Më shumë informacione rreth kompanisë,  i gjeni përmes linkut në vazhdim:

https://www.facebook.com/Agrovizioni-LLC-1630309217263187/