Oda e Afarizmit të Kosovës vizitoi, Lina Ks shpk , ku me këtë rast kjo kompani njoftoi odën për aktivitetet e saj.

Pas disa takimevet të përbashkëta, Lina Ks shpk i besoi vizionit të OAK-ut, ku edhe vendosi që të bashkohet me shumë biznese të tjera anëtare.

Oda e Afarizmit të Kosovës, është shtyllë e fortë e bizneseve në fuqizimin dhe avancimin e tyre.

Për më shumë rreth Lina Ks shpk gjeni linkun më poshtë:

https://www.facebook.com/linaksfire/