Anëtarët

Vedo Design SH.P.K. pjesë e Dhomës së Tregtisë

Rrjetit të bizneseve anëtare në Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë Kosovë së fundi i’u bashkua edhe biznesi Vedo Design SH.P.K ...
Lexo më shumë

“DeniViki” SH.P.K. biznesi më i ri anëtarë i Dhomës së Tregtisë

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Kosovë ka kënaqesinë të ju prezantojë me anëtarin më të ri, biznesin “DeniViki” SH.P.K. E ...
Lexo më shumë

“Tisi-5” SH.P.K. pjesë e OAK-së

Rrjetit të bizneseve që besojnë misionit të Odës së Afarizmit të Kosovës së fundi i’u bashkua edhe fabrika “Tisi-5” SH.P.K., ...
Lexo më shumë

OAK prezenton biznesin anëtarë “Zvilo Factor” L.L.C.

Kryetari i Odës së Afarizmit të Kosovës, Skender M Krasniqi, mirëpriti në takim përfaqësuesit e biznesit anëtar “Zvilo Factor”L.L.C. Ahmet ...
Lexo më shumë

OAK viziton biznesin anëtar Ndertimtari Beton SH.P.K.

Në kuadër të vizitave tek bizneset anëtare, zyrtarë të Odës së Afarizmit të Kosovës (OAK) takuan Alban Arifaj, drejtor i ...
Lexo më shumë

“Te Syla” pjesë e OAK-së

Rrjetit të bizneseve anëtare në Odën e Afarizmit të Kosovës (OAK) së fundi i’u bashkua edhe “Te Syla", me seli ...
Lexo më shumë

OAK iu prezanton biznesin anëtarë Butterfly Kosova

Në vazhdën e vizitave tek bizneset anëtare, përfaqësueset e Odës së Afarizmit të Kosovës (OAK) vizituan biznesin Butterfly, me seli ...
Lexo më shumë

OAK vizitoi biznesin anëtarë “Sistemi” SH.P.K.

Në kuadër të vizitave tek bizneset anëtare, përfaqësues të Odës së Afarizmit të Kosovës vizituan biznesin “Sistemi” SH.P.K., ku u ...
Lexo më shumë

OAK iu prezanton me biznesin anëtar tash e disa vite BBF Company

BBF Company është një ndër kompanitë më të mëdha në rajon për prodhimin e pijeve jo alkoolike, të disponueshme, në ...
Lexo më shumë

OAK ju prezanton me biznesin anëtar MINEX-Food/Beverages

Fabrika Minex është themeluar në vitin 1969 si kompani shtetërore në ish Jugosllavi në qytetin e Ferizaj-t. Në fillim bënte ...
Lexo më shumë