Oda e Afarizmit të Kosovës

Anëtarët

“Sun Media Communication” SH.P.K pjesë e OAK-së

Ju prezantojmë me kompaninë anëtare "Sun Media Communication", me eksperiencë shumë vjeçare në industrinë e reklamave publicitare indoor dhe outdoor ...

INEX-S SH.P.K. pjesë e OAK-së

Në kuadër të vizitave tek bizneset në qytetin e Prizrenit, zyrtarë të Odës së Afarizmit të Kosovës (OAK) u pritën ...

Malsori Commerce pjesë e OAK-së

Qindra bizneseve anëtare të Odës së Afarizmit të Kosovës sot i është bashkuar edhe kompania Malsori Commerce Gjatë vizitës së ...

Swiss Mob pjesë e OAK-së

Odës së Afarizmit të Kosovës (OAK) iu bashkua biznesi Swiss Mob me seli në Ferizaj. Swiss Mob merret me prodhimin ...

EING COM pjesë e OAK-së

Qindra bizneseve anëtare të Odës së Afarizmit i është bashkuar kompania EING COM, me seli në Prishtinë EING COM është ...

“AMA” SH.P.K. pjesë e OAK – së

Rrjetit të biznesve anëtare në Odën e Afarizmit të Kosovës së fundi i'u bashkua edhe biznesi "AMA" SH.P.K., me pronar ...

“Agrovizioni LLC” anëtari më i ri i OAK-së

Anëtari më i ri në kuadër të Odës së Afarizimit të Kosovës (OAK) është biznesi Agrovizioni LLC, me pronar Rexhep ...

Biznesi “AL PLAST” pjesë e OAK-së

Punës së vazhdueshme të Oda e Afarizmit të Kosovës së fundmi i besoi edhe biznesi AL PLAST nga Gjilani, me ...

“City Sa” pjesë e bizneseve në OAK

Rrjetit të anëtarëve në Oda e Afarizmit të Kosovës, së fundi i është bashkuar edhe fabrika City-sa Fabrika e shamponit ...

“ILKO sh.p.k” anëtari i ri i OAK-së

Odës së Afarizmit të Kosovës (OAK), së fundmi i është bashkuar edhe biznesi ‘’ILKO SH.P.K’’, me seli në Vushtrri. Kompania ...