Anëtari i Bordit të OAK, Hamdi Malushaj i ftuar në Click RTV21, lidhur me festën e 1 Majit, protestën e punëtorëve, tregun e punës dhe gjendjen e shoqësrisë në përgjithësi, ndër të tjera theksoi se protesta e qytetarëve është mjet i ndryshimit të diçkaje, por kërkesat e tyre nuk dëgjohen, janë rreth 70% të papunë dhe qytetarët sikur kanë hequr dorë nga ky vend. Siaps Malushajt qytetarët duhet ta përdorin fuqinë e tyre.

Debatin e plotë mund ta ndiqni në linkun më poshtë: 
https://www.facebook.com/rtv21click/videos/334410693944521/