Anëtari i Bordit të OAK Hysni Zogaj i ftuar në Magazina Informative në RTK 

Anëtari i Bordit të OAK, Hysni Zogaj i ftuar në Magazina Informative në RTK për të diskutuar rreth klimës së të bërit biznes në Kosovë, pengesat që po u krijohen investitorëve vendor dhe atyre të huaj si shkas i konflikteve ligjore, konkretisht UdhëzimetAdministrative që rregullojnë dhënien me qira të tokave pyjore të cilat bien ndesh me Ligjin për Bujqësi.

Të pranishëm ishin edhe dy bizneset anëtare të OAK-së me pronarë Hyzer Gashi dhe Ramadan Gashi.

Sipas afaristëve në rast se nuk plotësohen kërkesat e bizneseve ekziston mundësia për protesta nga bizneset e këtij sektori.

Më gjerësisht ndiqni debatin e plotë në linkun më poshtë nga minuta e 14-të:

RTK3 MAGAZINA INFORMATIVE "55 MINUTA" – 24.04.2019

RTK3 MAGAZINA INFORMATIVE "55 MINUTA" – 24.04.2019

Posted by RTK on E mërkurë, 24 April 2019