Hysni Zogaj, Anëtar i Bordit të OAK ishte pjesë e emisionit AKTUALITETE, në Radio Sharri- Dragash.

Zogaj foli për vizitën e OAK-së në Dragash dhe mbështetjen e bizneseve të kësaj komune dhe çështje të tjera.

Më gjerësisht ndiqeni videon më poshtë, me gazetarin Beqir Beqaj: https://bit.ly/2ovtH1R