Anëtari i Bordit të OAK-së, Hamdi Malushaj i ftuar në emisionin Ekonomiks në RTK, flet për trendet e largimit të popullatës nga vendi, shkaqet, shifrat e largimit etj.

Për këto dhe shumë të tjera mund të mësoni në linkun më poshtë me gazetarin Faton SalihSalihu:

https://www.facebook.com/rtklivecom/videos/592210967960490/