Anëtari i Bordit të Odës së Afarizmit të Kosovës (OAK), i ftuar në Ora Shtate nê Klan Kosova të diskutoj për pushimin e lehonisë.

“Guxim i madh është të jesh lehonë sot në Kosovë sespe nuk ke perspektivë, duhet të ruaj vendin e punës, karrierën dhe gjithçka është e varur nga ky ligj”, deklaroi ndër të tjera Malushaj.

Intervistën mund ta shikoni në linkun më poshtë me moderatoren Shqipe Berisha: https://www.facebook.com/Ora7Official/videos/2192945120755270/UzpfSTE2MzU1NDY1NDE0NzM4Nzo2NTY4MDYwMzgxNTU1Nzc/