Oda e Afarizmit të Kosovës

Në zyret e Oda e Afarizmit të Kosovës u arritë marrëveshja e bashkëpunimit mes “INTERSOFT-a Computers” dhe Odës, gjatë nënshkrimit të anëtarësisë të dy ja palët u shprehën të kënaqur për arritjen e këtij bashkëpunimi.

Avni Haliti pronar i “INTERSOFT-a Computers”, falënderoj Odën e Afarizmit të Kosovës për mbështetjen dhe theksoi se ideja e themelimit të një Ode të tillë ishte shumë e nevojshme. Duke pasur parasysh faktin se bizneset kanë nevojë për një vend ku mund të drejtohen dhe adresojnë problemet e tyre ku institucioni në fjalë do t’i përfaqësoj ato.
Për t’u njohur më shumë rreth INTERSOFT-a Computers klikoni në vegëzen e mëposhtme.
https://www.facebook.com/Intersoftacomputers/