Art Aluminium anëtare e OAK, është kompania e parë në Kosovë për prodhimin e profileve të aluminit.

Kjo fabrikë ka filluar veprimtarinë e saj në vitin 2010, me lokacion në Prishtinë (Zona Industriale), me teknologjinë më të avancuar dhe vazhdon tutje çdo ditë e më shumë duke hapur pika të reja në Kosovë dhe Evropë.

Me një ekip të specializuar dhe shumë profeisonale bëjnë që prodhimet të jenë me kualitet dhe standarde botërore.