Oda e Afarizmit të Kosovës

 

Odës së Afarizmit të Kosovës i është bashkuar kompania AS term me seli në Prishtinë.

Kujtomë se misioni i As Term është vetëdijësimi i klientëve për efiçencen e energjisë në kuader të ngrohjes dhe ftohjes me fokus në mbrojtjen e mjedisit.