Eskavatori Company anëtare e OAK

Eskavatori Company – Ferizaj,anëtare e #OAK-së, aktivitetin e vet e ka përcaktuar në sektorin e ndërimitarisë së ulët dhe të lartë, duke kompletuar me sukses projekte të rëndësishme të rangut të gjerë siç janë: rrugët, ndërtesat, urat, rrethojat, platot e betonit, konstruksionin e çelikut, ndërtimin e mureve mbrojtese, dizajnimin e projekteve etj. Veprimtaritë themelore të Eskavatori Company […]

OAK vazhdon vizitën në bizneset e Pejës

Shërbimet që Oda e Afarizmit të Kosovës ofron për bizneset anëtare, problemet me të cilat ato po përballen dhe identifikimi i zgjidhjeve të mundshme ishin temat kryesore të diskutimit në vizitat e #OAK-së në bizneset e Komunës së Pejës. Këtë radhë Oda e Afarizmit të Kosovës u prit në takim nga bizneset: Jusaj, Mabeko, Bibita, […]

Kryetari i OAK: Ka rritje të shkëmbimit tregtar mes Kosovës dhe Shqipërisë, por jo në mënyrë të kënaqshme

Kryetari i OAK, Skender Krasniqi i ftuar në emisionin STRIKE në Radio Televizionin e Kosovës ( RTK3) tha se ka rritje të shkëmbimit tregtar mes Kosovës dhe Shqipërisë, por jo në mënyrë të kënaqshme. “Ka shumë mundësi që të kemi rritje të shkëmbimit tregtar, nëse do të kishte rritje më të madhe të intensifikimit tregtar mes dy vendeve dhe zhvillim më […]

Mercom Company anëtare e OAK

Mercom Company anëtare e OAK-së, është themeluar në vitin 1989 nga vëllezërit Arif dhe Tahir Elshani. Veprimtaria kryesore e kompanisë në fillimet e saj ishte shitja e materialit ndërtimor. Pas rritjes së kapitalit nga aktiviteti paraprak, kompania zgjeron aktivitetet e saj duke filluar edhe me prodhim të Dyerve dhe Dritareve nga druri dhe alumini dhe për një […]

OAK vazhdon vizitën e bizneseve në Drenas

  Përfaqësueset nga Oda e Afarizmit të Kosovës zhvilluan takime me bizneset: “Shehu” me pronarin Qerkin Morina, “VBH” me pronarin Vigan Shehu, “Hajdini Com” me pronarin Ilirian Hajdini, “Kroni Company” me pronarin Arsim Nura, “Ardhmëria” me përfaqësuesin Besnik Mazreku. Së bashku shkëmbyen informata për shërbimet që ofrojnë të dy palët ku lanë të hapura mundësitë […]

OAK takohet me drejtoreshën e ARBK-së

Procedurat e regjistrimit të bizneseve, e sidomos të atyre në bashkëpunim me biznese ndërkombëtare, ishte tema kryesore e diskutimit në takimin e realizuar nga përfaqësues të Oda e Afarizmit të Kosovës me drejtoreshen e ARBK-së Nexhmie Selimi dhe drejtorin e departamentit të Regjistrimit të Biznesit Mehdi Pllashniku. Zyrtarja e Odës së Afarizmit të Kosovës Mirjeta Shala falënderoi #ARBK-në për […]

BUKA PREJ GURIT anëtare e OAK

BUKA PREJ GURIT anëtare e OAK-së, kompani kjo e cila merret me përpunimin, montimin dhe shitjen e të gjitha llojeve të gurëve natyral nga Sferka e Gashit. Gurët e ndryshëm dekorativ bëhen edhe me porosi. Kujtojmë se BUKA PREJ GURIT i ka bërë punimin me gurë Ambasadës Amerikane në Kosovë. Për më shumë informacione rreth BUKA PREJ GURIT vizitoni linkun më […]

Kryetari i OAK Skënder Krasniqi i ftuar në RTK të flas rreth ligjeve dhe konflikteve ligjore në Kosovë

Kryetari i OAK-së Skender Krasniqi i ftuar në programin e mëngjesit në RTK, për të diskutuar lidhur me ligjet, konfliktet ligjore me udhëzimet administrative të cilat po pengojnë në masë të madhe zhvillimin ekonomik në vend, neglizhenca nga institucionet qeveritare për zgjidhjen e problemeve të bizneseve, shkelja e marrëveshjes së Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural që […]

BESIMI COMMERCE Sh.p.k, anëtare e OAK

BESIMI COMMERCE Sh.p.k, anëtare e OAK-së, njihet si lidere në prodhimet e materialeve ndërtimore në Kosovë, si Cement, Hekur Periodik, Lëndë Drurore, Prodhime të dheut, Fasada, Llaqe të ndryshme, Izolime, Tjegulla të gjitha llojet, Fertraje, Karburante, Gas. Ndërsa ofron edhe këto shërbime:  -Shërbime Transporti, -Shërbime Hoteliere, -Shërbime Kontrollë Teknike Për informata më të hollësishme vizitojeni […]