Oda e Afarizmit të Kosovës është duke u rritur çdo ditë. Nga sot B2B Communication rrugton bashkë me OAK ngaqë është anëtari më i ri i saj.

B2B Communication është themeluar në vitin 2013 si kompani e konsulencës në të bërit biznes përmes shërbimeve të trajnimeve ndërmjetësimit dhe takimeve B2B.

Për tu informuar më shumë rreth kompanisë B2B Communication mund të vizitoni profilin e saj në Facebook: https://www.facebook.com/B2Bvm/