Oda e Afarizmit të Kosovës gjithnjë duke biseduar me biznese për sfidat e tyre, duke ndarë përvojat për një ambient ku bëhet biznes.

Momente gjatë vizitës kompanisë HIB Petrol, paguesit me të madh të tatimeve në Kosovë. E përgezuam drejtorin e HIB Petrol, z. Hysni Lajqi për bashkëpunimin e filluar.

Vizitë e veçant ishte edhe të z. Nexhmi Muqiqi, afarist i sukseshëm me kompanitë: “Reno Center dhe Dituria”.

Shkëmbim mendimesh patëm edhe me z. Arif Elshanin, mikun e Odës Afariste të Kosovës, njëherit afaristë me suksese të spikatura.