Oda e Afarizmit të Kosovës

Vizitat në OAK nga biznese të sektorëve të ndryshëm, vazhdojnë të rriten dita-ditës.

Klima jo e favorshme e  të bërit biznes dhe mundësitë e shumta që ofron OAK-u për të bërit biznes në Kosovë, ka bërë Florim Isufin i cili është pronar i një formati online, ta vizitoj OAK-un. 
Isufi është pritur nga stafi i OAK-ut ku është shpalosur edhe një herë misionin që ka kjo Odë drejt përmirësimit të afarizmit në Kosovë.

Florim Isufin së bashku me OAK-un kanë shqyrtuar mundësitë e bashkëpunimit.