Oda e Afarizmit të Kosovës

Dhjetra biznese i janë bashkuar iniciativës së Odës së Afarizmit të Kosovës, kyresisht të sekotrit të Minierave dhe Mineraleve.

OAK bashkë me bizneset do të dërgoj këtë peticion tek Qeveria e Republikës së Kosovës, Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvilimit Rural, dhe Ministrisë së Zhvillimit Ekonomik, për të shfuqizuar udhëzimet administrative, të cilat pengojnë mënyrën e të bërit biznes.

Andaj sipas sektorit minerar shfuqizimi i këtyre  Udhëzimeve Administrative u mundëson bizneseve një ambient më të mirë për të operuar më mirë dhe më sigurtë në Kosovë, ngaqë bizneset janë vet zhvillimi i Kosovës