Gjatë ditës së sotme Oda e Afarizmittë Kosovës priti në takim pronarin e biznesit Arfiderfarm, Avdi Aliu i cili vepron me biznes në Keçekollë të Komunës së Prishtinës.

Vanesa Gashi zyrtare për komunikim me biznese në OAK, prezantoi veprimtrinë e Odës si shërbimet biznesore, mundësi për zhvillim përmes trajnimeve dhe rrjetëzim.

Ndërsa z.Aliu prezanoti biznesin e tij si kultivues i bimëve të veçanta siç janë shafrani, dredhëza e artë, asparagu, mjedra dhe uthulla e mollës së egër.

Ndër të tjera pronari i bizensit Arfiderfarm shprehi shqetësimet e tij si problemet me energji elektrike, dogana, tvsh-ja dhe problemin e barkodeve të cilit i duhen vetëm 50 copë ndërsa Oda Ekonomike e Kosoves e cila ka të drejtën e lëshmit të tyre nuk lëshojnë nën 100 copë andaj biznesi duhet të paguj edhe për ato barkode që nuk i duhen.