Punës së vazhdueshme të Oda e Afarizmit të Kosovës së fundmi i besoi edhe biznesi AL PLAST nga Gjilani, me pronar Fatmir Sylejmani

.AL PLAST është themeluar në vitin 1994 dhe ka arritur me sukses të plasojë produktet në tregun vendor dhe atë ndërkombëtar, duke arritur të eksportojë produkte në Gjermani, Belgjikë, Zvicërr, Francë etj.

AL PLAST ofron gamë të gjerë të prodhimeve të dyerve dhe dritareve nga alumini dhe palstika (PVC), Fasadave të Aluminit, Fasadave të ventiluara, Alubond.

Të gjitha produktet janë të kualitetit më të lartë falë përkushtimit të jashtëzakonshëm dhe teknologjisë së fundit.

Më shumë informacione rreth kompanisë mund të gjeni përmes linkut në vazhdim:

AL PLAST