Listës së gjatë të bizneseve anëtare të cilat janë pjesë e OAK-së së fundmi i’u është bashkangjitur edhe “Dr. Jahja”.

Përfaqësueset e OAK-së në këtë takim u pritën nga pronaret Njomza dhe Jeta Jahja, me ç’rast diskutuam rreth problemeve të cilat po hasin gjatë punës së tyre dhe mundësive të cilat oda ofron për bizneset e saja anëtare.

Në fund të takimit pronaret Njomza dhe Jeta Jahja shprehën dëshirën dhe gaditshmërinë e tyre, për të qenë pjesë e Odës së Afarizimit të Kosovës.

Për më tepër, klinika “Dr. Jahja” ka traditë shumëvjeçare në lëminë e estetikës dhe stomatologjisë.

Më shumë informacione rreth punës dhe shërbimeve të kësaj klinike,  i gjeni në linqet në vazhdim:

https://bit.ly/2R7bYfC

https://bit.ly/2Pv8y5L

Shpërndaje: