Pas një takimi në mes OAK-së dhe pronarit të biznesit LTS Kosovo, Ekrem Qerreti palët ranë dakord të thellojnë mundësitë e bashkëpunimit.

Tani e tutje biznesi LTSKosovo është anëtar i OAK-së.

Kujtojmë se LTSKosovo ofron shërbime të konstruksioneve metalike.