Biznesi Medina, me seli në Dragash, është anëtare e OAK-së përreth dy vite.

Kompania Medina Dragash është prodhuese e melmesave me kualitet të lartë.

Për tu informuar më shumë rreth shtojcës së gjellerave, melmesës Vegeta mund të kontaktoni në 045364342 si dhe në E-mail adresën: medinamelmesa@gmail.com